Free People Models Off Duty

This week I was able to catch two of our blonde beauties for street style photos — Alena and Martha. Light jackets and skinny jeans were key this week — but each model took a totally different approach to them. Here’s what Alena and Martha wore to work!

Alena all black, neon green sneakers

Black skinnies, black and green sneakers

Alena’s sneakers were definitely the attention-grabbers of this monochrome look. I love how the bottom of the shoe is allllmost a wedge, but not enough to really be considered one.

Get Alena’s look: Fine Gauge Come Along Scarf, Classic Biker Jacket, Cropped Zip Hoodie, High Rise Roller Skinny, Alexander McQueen Puma Vashty Mid Top

Martha Hunt street style

Martha Hunt jumping

Martha was running to catch a train, but that didn’t stop her from doing a quick pause so I could get a shot of her! This fun babe even jumped in the air for it — gotta love her! I’m loving those perfectly distressed ankle skinnies — and that embellished jacket is insanely perfect. (Psst, follow her on Instagram!)

Get Martha’s look: Doddle Stitched Quilted Bomber, Shaggy Knit Pullover, Destroyed Ankle Skinny, Carter Lace Up Sneaker, Kelsi Convertible Tote

More Free People Models Off Duty.

Follow FP Brigette on Twitter.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
9 years ago

Oh my god! Alena has such a perfect face :O

Anaette
9 years ago

I love Martha’s outfit!, something I would wear! She’s so bubbly in these pictures very nice! Its different than the usual pictures, THUMBS UP!

9 years ago

Love the quilted bomber that Martha is wearing!!

<3

http://www.RitaMaesShop.etsy.com/ (SHIPFREE1)

9 years ago

Oh my goodness…Martha is adorable! And, of course, Alena is stunning.

http://buildyourbliss.wordpress.com

9 years ago

I have/make a black rocker staple jacket like the one shown. i wear is everywhere, dress it up dress it down. amazing. if you wanna take a peek hit the link

Ella Wild xoxox
Visit me at : http://www.etsy.com/shop/HeartJewelryAlways
or : http://www.pinterest.com/HJAellawild/

9 years ago

shoes anyone!? Ellie Goulding wore those at Coachella!

8 years ago

panel çit tel örgü

7 years ago

En uzun Abiye modellerini eklediniz için teşekkür ederiz.

7 years ago

Çalışanlarımızın işinin uzmanı masaj terapistlerinden seçilmesi Kartal masaj salonu güvenli ve titiz bir şekilde müşterilerimizi ağırlarken inci sultan masaj salonunun markalaşan kurumsal yapısını asla bozmadan hizmet vermeye devam etmekteyiz.

7 years ago

Fabrika ve depolarda yükleme boşaltmanın yapıldığı yerlerde fabrika seviyesi ile kamyon kasasının seviyesini eşitlemek amacıyla kullanılan, üzerine forklift ile menteşeli rampa  çıkılabilen rampalar ve yükleme-boşaltma yapılan alanı dış etkilerden korumaya, ısı kayıplarını önlemeye yarayan körüklerle oluşturulan sistemleri sizlere sunuyoruz…

Düğün fotoğraf fikirleri, profesyonel fotoğrafçılar ve indirimli düğün albümü fiyatlarını hemen incelemeye başlayın! düğünden kalacak en güzel hatıralar için dış mekan düğün fotoğrafları çektirmeyi düşünüyorsanız ve dış mekan düğün fotoğrafçısı arıyorsanız, Ankara düğün fotoğrafçısı doğru yerdesiniz.Ankara Düğün Fotoğrafçısı : Eğlenceli,Doğal,Sıra Dışı Ankara Düğün Fotoğrafları, Düğün Fotoğrafçısı, Düğün Klibi, Düğün Hikayesi, Düğün Fotoğraf Çekimi.Düğün Fotoğrafçısı…

SEO
7 years ago

Kurumsal SEO Hizmetleri

7 years ago

NYC Kepenk Otomatik Kepenk Ve Panjur Servisi İzmir Ege bölgesinde Hizmet veren Türkiyenin en eski otomatik kepenk firmalarından birisidir. NYC Kepenk http://www.nyckepenk.com/ web sitesi ile hizmet veren bir firmadır.

Kadıköy Masaj Salonu tam olarak sizin ihtiyacınıza uygun masajı size sunan yerlerden bir tanesidir. Bu masaj salonları sayesinde alacağınız hizmete hayran kalacaktır.

Kadıköy Masaj Salonu mekanik etkileri olan masajların yanı sıra fizyolojik etkileri olan masajlar da uygulamaktadır.

Kadıköy Masaj Salonu, masaj konusunu ciddiye alan bir işletmedir. Masaj salonlarında uzman kişiler ve eğitimli masörler görev yapmaktadır.

Kadıköy Masaj Salonu Mutlu Son bu konuda değerli müşterilerini memnun etme konusunda oldukça başarılı.

Kadıköy Sultan Masaj Salonu olarak yıllardır müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktayız. Bu bağlamda sizlere daha iyi hizmet sunabilmek web sitemizle karşınızdayız.

6 years ago

Medusa Home Mobilya Modelleri Markalari ve reklamlari

6 years ago

Peyzaj projelerimiz, mimari sanatsal teknikler ışığında hazırlanmakta ve bu projelerimiz alışılmışın dışında farklı kreasyonlar şeklinde uygulanmaktadır.

6 years ago

so good

5 years ago

Nikah Elbiseleri modellerini eklediniz için teşekkür ederiz.

5 years ago

Antika Eşya Alanlar alım satım alanında 20 yıllık tecrübesi bulunan firmamız Antikacılar arasında değerinde fiyat veren nadir Antikacılar dandır.

5 years ago

yengeç eğitim araçları ve tasarım anaokulu malzemeleri eğitici oyuncaklar tasarım oyun evleri akıl ve kavram oyuncakları teknolojik oyuncaklar ipli ve düğmeli oyuncaklar montessori eğitim sistemine uygun teknolojik oyuncaklar duyu bütünleme oyuncakları